Яно! Яночко! Януся!

Яно! Яночко! Януся!
             З днем народження тебе!
Ось збирається Аруся,
             Й небо, в гості, голубе!

Миють котик й сонце личка,-
             Посміхаються зрання!
Цвірінчать, прутка синичка –
             Мама Юля, та сімя:

- Будь щаслива, здоровенька,-
             Приголомшливо красна!
Квітни дівчинко жвавенька,-
             Розумненька, чепурна!

День вітає, янголята,
             Друзі вірні, ну і я!
Щоб світились оченята,
             Мир щоб був, любов свята!!!


Рецензии