Интрига

ИНТРИГА

На едно място,
където не бях,
знайте ли чудо какво не видях?
Един парец и някаква яка,
мачкаха нещо с кривака.
И спирам.
До тука.
Защото не бях
на мястото
дето,
дето,
видях.
13.03.2015г.


Рецензии