Мова
на мове беларускай,
адразу ўсе пачнуць крычаць:
- Эээ, слышь, давай на русском!!!
Не понимаем мы твои:
"Няхай, хутчэй, шуфляда"
Что значат все эти слова?
Это не текст обряда?
Хэй, а что будет если всё
местами поменять?
Тады на мове беларускай
пачнуць усе размаўляць
Пачуўшы слова "капюшон"
мы ўсе пачнем здзіўляцца
Масква напісана праз "о"
прымусіць засмяяцца
І калі хтось з тваіх сяброў
пачне пісаць на рускай
усе закрычаць: "Паслухай брат,
давай на беларускай"
Свидетельство о публикации №116021200193
Монгол 2 02.09.2016 19:00 Заявить о нарушении
Монгол 2 12.09.2017 14:47 Заявить о нарушении
Монгол 2 12.09.2017 16:04 Заявить о нарушении
а значит и настоящее?
вам повезло...
Игорь Пуха 2 12.09.2017 19:04 Заявить о нарушении