Зацвiла вишня у мами на городi
Зацвіла вишня у мами на городі,
І гарно, гарно, білим все цвіте.
Білий як вишня став уже і я,
А моя мама, мене так довго жде.
Мамо, мамо, моя люба матусю,
Сонечко моє, мій тихий спів.
Моя ласкава ти, я повернуся,
І знайду для тебе добрих слів.
Двох синів і дочок, ти зростила,
І ми усі пішли в наші світи.
Мамо, мамо, як ти нас любила,
Ти прости матусю, за усе прости.
Я вже онуків маю, своїх онуків,
І вони зростають, теж не біля нас.
Мені б лише, дочекатися правнуків,
Хай ідуть, в життя, у добрий час.
А ти матусю, моя рідненька нене,
Як голубка, виглядаєш нас з вікна.
Скажу тобі, то тільки є від мене,
Ми не часто бачились, це моя вина.
І прости мене, моя рідна мамо,
Що не часто я ту вишню обривав.
Так склалося життя, все моє мамо,
А тебе не раз, не раз згадав.
07:20.12.02.2016.
___________________
Все чередом іде в нашій Природі,
Пройде Весна і вишня відцвіте.
Підмічено, давним давно, в народі,
Прийде Зима і мама відійде...
Свидетельство о публикации №116021212168
Натхнення Вам! ☀
З душевним теплом,
Виолетта Дюма 13.12.2017 01:34 Заявить о нарушении
Дякую, що завітали та відізвались!
З теплом,
Михаил Онищенко 13.12.2017 01:46 Заявить о нарушении
Вдячний, за Вашу чуйність, Віолето! На добраніч!
З теплом,
Михаил Онищенко 13.12.2017 01:55 Заявить о нарушении