Ave Maria
На велічным, святочным алтарЫ!
Да Цябе сёння ўсё малітвы-мроІ.
Душа так прАгне* з Богам гаварыць.
Ave Maria, Маці Міласэрдзя,
Тваё Імя надзею нам нясе,
Што збавіш душы нашыя ад смерці.
Увесь касцёл ў кветкавай красе.
Ave Maria, хай касцёл шануе
Прачыстасць, святасць светлага ІмЯ.
Твая ахвяра грэшных уратуе.
І трыумфуе Неба і Зямля.
строй* -- наряд
прагне* -- жаждет
Свидетельство о публикации №116021107664
Ответил, Вам на Ваше отклике, на моем стронице, где Вы написали отзыву.
С уважением,
Арон 52 27.07.2016 21:47 Заявить о нарушении
С уважением, Мария
Мария Ючкович 28.07.2016 22:48 Заявить о нарушении