Радiю
І відчуваю - вітер віє,
Тоді у мене настрій є,
Я дню прийдешньому радію.
Збираєм в школу дітвору,
Їх щічки мило червоніють,
Все прокидається зі сну,
Назустріч праці я радію.
Закінчив справу, розпочав,
Плани, думки, надії, мрії,
І так, щоб вогник не згасав,
Життю активному радію.
Радію добрій новині
Що здобули чи народили,
Вірю, що скоро без війни
Моя розквітне Україна!
31.01. 2016р.,Київ
Свидетельство о публикации №116021105194