Оберег надежды. укр

Доле зоресяйна в дітях України,
в піснях калинових біль колишніх літ.
Та джерельцем чистим всіх збире надія,
бо вона не згасне поки буде світ.


   Пр.
 
Оберіг надії-чисте сяйво мрії.
Подарує віру і любов.
Надихне на щирість,нас теплом зігріє,
обіцяє зустріч з вами знов.



Бо дитина мріє з чистою сльозою
і душі маленькій мерехтить вогонь.
Хай цей світ ніколи не полонить горе,
Боже,від невіри всіх людей боронь.


Рецензии
Гарно б було, щоб ваші слова збулись.
З повагою, Оксана, м.Львів.

Оксана Олейник Львов   22.06.2016 14:41     Заявить о нарушении
Дякую,хай так і буде.З повагою,Олена.

Елена Васильевна Собко   24.06.2016 23:33   Заявить о нарушении