Погана гоп. укр. пiсня палiндром
Є тю ластівко-квіт салют Є
о ти ж погана Гана гоп жито..
Є o так у мене мука тo Є
о ти ж погана Гана гоп жито..
Є а тихо вона паново хитаЄ
о ти ж погана Гана гоп жито..
Є у ліце цілуЄ
о ти ж погана Гана гоп жито..
Є не в очі човен Є
о ти ж погана Гана гоп жито..
Є а наша шана Є
погана гоп
Свидетельство о публикации №116021112066