Повернення
Перерви необхідні і можливі.
Моменти дійсності як страву смакувати,
Є ситуації приємні, є важливі.
І час лінійний перейшов в універсальний,
Зміни проходять з нами підсвідомо.
Єднання серця з Духом - хід реальний,
Повернення до істинного "Я", це - шлях додому.
10.02.2016
Свидетельство о публикации №116021007183