Согрей меня в своих объятьях

ЗІГРІЙ МЕНЕ В СВОЇХ ОБІЙМАХ

А я так мрію пригорнутись,
В твоїх обіймах потонути,
Заколисавшись, мов дитя.
І так заснути у cпокої...
І вже не відчувати болю,
Лише взаємність в почуттях.
І те, до чого серце спрагле
Так палко, так невпинно прагло
Злетить у небо, наче птах.
І заспіває пісню дзвінко
Про те, як ти в своїх обіймах
моє кохання врятував.


Рецензии
Дуже зворушливий та мелодійний вірш... Велике дякую! :)

Елизавета Бащева   10.02.2016 23:08     Заявить о нарушении
А я вам вдячна за добрі слова! Дуже приємно читати такі відгуки)

Ольга Пиро   11.02.2016 22:21   Заявить о нарушении