Завтра

На тому березі Йордану
Мене чекає одяг білий.
В холодну воду завтра рано
По кісточки зайду несміло.

На тому березі Йордану               
Прекрасні ангели живуть,
І одяг сніжно-білий манить.
Я допливу…


Рецензии