***

Знаходити й втрачати – значить жити:
вставати й знову падати без сил,
вмирати в спразі й чисту воду пити,
сидіти тихо і здіймати пил,
гордитись чимось, часто шкодувати
про те, чого не повернеш назад.
А головне – постійно сподіватись
потрапити у вічний зорепад.


Рецензии