***

Приготувавши знову пастку хитру,
об чудернацьке дзеркало криве
в час перемир’я доля гострить бритву.
А завтра – кров, побоїще нове…
То все дарма, не програна ще битва,
допоки в тілі сильний дух живе


Рецензии