***

Дні самоти, смакуючи, доп’ю
І, почекавши поки захмелію,
Безжально на уламки розіб’ю
Усі холодні промені надії.

Тобі тепло весняне віддаю,
Собі я залишаю буревії.
В далекому холодному краю
Згасаю, замерзаю і малію.

Злетілись хмари з ранами від крил,
Стріляє вітер снігом і зимою.
Вмить забере земля всю кров із жил.               


Чи це війна? Чи я, незграбний воїн,
На цьому полі упаду без сил,
Загину у  нерівному двобої?


Рецензии