***
Тобі. Три слова: «Я живий-здоровий»
На переорану впаду ріллю
І залунаю різнокольорово.
…Я повертаюся у світ калюж,
Де цих не буде пахощів медових,
Де не побачу зорепад – салют,
І не сміється ранок веселково.
Заснув п’яниця-вітер у багні.
Осінній вечір. Хочеться мовчати,
Блукати по коліна в бур'яні.
За мною тінь. І – хоче наздогнати.
Робити що порадите мені?
А залишається одне – тікати.
Свидетельство о публикации №116021003972