***
Цвітуть барвисто під моїм вікном.
Так і заснуть вони тривожним сном,
Чекаючи на кольорові банти.
На пелюстках тремтять роси брильянти,
Покрите листя золотим пилком,
Погожий ранок дихає теплом,
Буденністю ув’язнений романтик
Прив’ялі квіти розсилає вітром
Щоб якнайшвидше догоріло літо
Й заграва над лісами запалала.
Ще трішки і прийде прекрасна осінь,
Дим з листя жовтого вплете у коси
І прошепоче: «Я тебе чекала…»
Свидетельство о публикации №116021003951