***

На захід – у напівреальну  мрію –
Я відправляюсь навіть без речей.
Ось рушили – упав тягар з плечей.
У поїзді всю ніч не сплю – радію.

А вранці від захоплення німію,
Не вистачає на красу очей…
Здається, навіть білий світ оцей
Візьме, та й остаточно побіліє.               
               
Земля Франка всміхається привітно,
І духом волі все буяє, квітне,
А там за обрієм сховалося в туман

Прекрасне чудо із чудес – Карпати,
Де сонце зазвичай лягає спати.
Чи, може, все це зоровий обман?


Рецензии