Чумацький шлях

Чумацький шлях - неначе дим,
В якому зоряні квартали.
І ми не раз блукали ним,
Та мандрів цих було замало.

Космічне марево століть,
Володарює на просторі.
Мов вартівник завжди стоїть
Де очі  місяця прозорі.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.