Н. Некрасов. Как ты кротка...

Вун гьикьван муьтуьгъ я,вун гьикьван хуьтуьл,
Гьикьванни шад я вун,адаз лукI хьунал,
Анжах вахъ яб гузва авачиз гуьгьуьл,
Туьхьенва ам  яман,руьгь къайи кьуна.

Бес рикIел алани жегьил тир йисар?
Хаха тир,иер тир,такабур пара,
Вун адав къугъвазвай, ийиз гьа кьасар,
Амма адаз кандай вун а чIавара .

Зулун рагъ ятIани цифер галачиз,
Акъвазда, чим тагуз вили тир цава,
Анжах гатуз ада рум гуз  саврухриз,
ЧукIурда вичин нур,дегишда гьава.


Рецензии