Вiтер колисковий

ВІТЕР КОЛИСКОВИЙ

Вітер¬ - вітер колисковий,
Залети в зелений гай,
Погойдай у час ранковий
Мій гірський пісенний край.

А в саду рясну калину
Ти зі мною обійми,
На усю рідну країну
Приспів пісні підійми.

І тоді я враз заграю
Всі мелодії ясні,
Потім  дзвінко заспіваю
В такт стрімкої течії.

Соловейко нас почує,
Свій концерт почне в гаю.
Його пісня зачарує,
Подарує всім красу.

Ой ти, вітре - вітре теплий,
Не згаси в душі вогонь.
Дай моєї долі перстень,
Доторкнись моїх долонь.

Ними  я тебе обійму,
Обігрію, як дитя,
Подих твій до себе візьму
У щасливе майбуття.

14.03.2012
м. Харків


Рецензии
в названии можно вставить i переключив раскладку на англ.яз.

Леонид Валериевич Жмурко   10.02.2016 23:30     Заявить о нарушении
Спасибо. Попробую!

Виктор Плут   10.02.2016 23:42   Заявить о нарушении