Зрозумiй

Зрозумій я прошу мою душу
І крові багато позич
Без неї душа моя суша
І серце без крові це ніч

Пуста і холодна погода
Повітря без крові також
Прошу зрозуміти природу
І чорта в душі неполош

У холодному Чорному морі
Без крові також кораблі
І шторм, що загрожує горем
Нагадує холод мені

Зрозумій, що простори безкраї
Жахіття можливо, та все ж
Чекаєм на номер трамваю
І от вже він в даль нас несе


P.S.   Нікому не зобов'язаний, ні до чого не прив'язаний, нікому не подібний, тому і вільний


Рецензии