***

Із неприступним Більшенелюблю
Я ще не був знайомий донедавна.
Вина з нагоди зустрічі наллю –
Рука чомусь тремтяча і невправна.

… Сиджу. Байдужі погляди ловлю.
Крадеться ніч городами туманна.
Ледь мовлене «Я більше не люблю».
Годинник став. Розгубленість. Мовчання.

Надворі злива. Блискавка ножем.
Та не згасити жодною грозою
В моєму серці невгамовний щем.               
            
І я впаду небесною сльозою,
І по землі розсіявшись дощем,
Воскресну благодатною росою.


Рецензии