***

Немає сенсу плакати, кричати,
Коли бракує в небі тих зірок,
Які ходив щоночі зустрічати
На береги замріяних річок.

Не видно їх. А може, зачекати,
Послухати осикових казок,
Помріяти, подумати, згадати
Як грає срібний місяця ріжок.

І – тиша. Не відповідає небо.
Не знаю, чи шукає каяття,
Та манить поглядом своїм до себе.

… Без напряму – і так до забуття.
Чи в темний кут – мастити очі медом,
Чи нарікати гірко на життя?..


Рецензии