***

В трояндах цих яскравий колір крові
Милує око. Радісно душі.
Це сліз гарячих і гірких дощі
Зростили нам цвіт нашої любові.

Такі солодкі запахи медові
Запалюють нові зірки вночі,
Удень летять у синю височінь
І там живуть-сіяють веселково.

Сад нашого кохання буде чистим,
Плоди його – прекрасні та барвисті,
Що не бояться жодних шкідників.

Якщо нема присутності Святого
В саду моєму, то скажіть від чого
Зів’ялий пагін жити захотів?


Рецензии