***
якщо хто почує голос Мій і відчинить двері,
ввійду до нього і буду вечеряти з ним,
і він зі Мною.
Одкровення 3,20
В грядущий час вечірньої молитви
Не падай духом – накривай на стіл,
Відкинь свій страх, тривогу, розпач, біль,
Забудь обмани, суперечки й битви.
Себе – зречись. Не йди по лезу бритви.
Впадеш ти у безодню. Що тоді?
Стань, друже, осторонь гріховних діл,
Іди у шлях з кінцевим пунктом «Жити».
Та перше чим шукати цю дорогу,
Ти принеси найліпшу жертву Богу:
До серця не вагаючись прийми
Отця і Сина і Святого Духа.
Прозрій. Будь пильним, як ніколи. Слухай.
Він стукає. Відкрий. Вечеряй з ним.
Свидетельство о публикации №116020906253