***

Зів’ялі квіти в пам’яті цвітуть.
Старезний клен скидає жовте листя.
І крізь туман дощі холодні йдуть,
А їм назустріч – незнайомі лиця.

На цих алеях спогади живуть,
Сюди веде бруківка золотиста.
Так таємниче-тихо, мовби тут
 Усе так і було десь років триста.

Глузливо посміхається будяк,
Прогнавши назавжди цілющі роси,
Колючий поправляючи піджак.

Запахло Листопадом безголосим –
Так привітав мене самотній парк.
Не поспішаю. Надто пізно. Осінь…


Рецензии