***
Приречено спалахують вогнем,
Який не гріє і не світить. Бачиш?
У попелі зникає мій Едем.
Наївність не ховаючи дитячу,
Втішаючи себе вчорашнім днем,
Все ж якось підкуплю жорстоку вдачу,
Зроблю на дошці щастя «хід конем».
Зіграю в нічию. Або програю.
Впаду у небо, в глибину зірок,
В безмежну пустку, де тебе немає,
В солону темряву сухих річок,
Де сила незбагненна вимагає
Новий зробити необачний крок.
Свидетельство о публикации №116020906013