***

Я думаю про тебе… Відчуваєш?
Від цих думок теплішає мені
І твердо вірю: ти не забуваєш
Оті щасливо-слізні ночі й дні.

Нам теплий літній вечір обіцяє
Жадану зустріч в безтурботнім сні,
В твоїх обіймах – у шматочку раю
Пора забути спогади сумні.

Ти зовсім близько – у думках, у серці.
Кохання не страхається розлук,
Сильнішає в солоному озерці.

Не знаю що таке Амурів лук,
Та посидівши з самотою наодинці,
Дізнався я про сутність вічних мук.


Рецензии