***

Упасти в очі – як у небо синє,
І марити-любити цілу мить –
Таке у мене прагнення єдине,
У ніч, коли холодне місто спить.

Натхнення повна пісня лебедина
Стривожено у темряву летить.
Не забувається ножа провина –
Кривавить під сорочкою. Болить.

Дай руку. Забери мене з собою.
Новий наш світ! А значить це - не сон:
Пливуть кайдани наші за водою…

Залишивши позаду Рубікон,
До тебе доторкається рукою
Так ніжно-боляче твій Скорпіон.


Рецензии