Чубарук. Лейла Азизова

Гьар пакамахъ мани ягъиз
Багълара жед вун чубарук.
Инсанарни шадариз на,
Мани ягъиз чан чан чубарук.

Гатуз жеда хъуьрез шаддиз,
Нуьк/ерихъ галазни саддиз.
Санал фида чуьллеризни
Мани ягъиз кьуьлеризни.

Гад хьайила шад жеда вун,
Кьуьд атайла пашман жез
Ви ван хьурай гьар са гатуз,
Мани ягъиз чан чубарук.


Рецензии