М. Лермонтов. Я хочу жить...
Заз уьмуьруьз канда!Сефилвал кьуна,
Ашкъидин гьиссерин, бахтунин хъиляй;
Абуру зи акьул хару авуна,
Лап пара алтадна гъил зи пелелай.
Вахт я, вахт я, хъуьруьнри экуьн,
ЧукIурдай циферни секинвилерин.
Заридиз югъ женни азаб галачир?
Жедани океан тIурфан авачир?
Адаз уьмуьруьз канда азабрин къене,
Кьил какахьдайвал гьа къайгъуйраваз.
Маса къачуз жеда цаварин ванер,
Машгьурвал къачудач гьакI бадигьава.
Свидетельство о публикации №116020912287