Беневша. Лейла Азизова

Алукьна мад гуьзел гатфар,
Чими хьана мекьи йикъар.
Уях хьана тарар, тамар
Акъатна мад цуьк беневша 

Зазни къвезва атирдин ни,
Ашкъи хьана ягъиз мани.
Беневшадин иервили
Рик/ шадарна таза тир зи.

Гардан к/ирмир на беневша,
Вун атун я хуш гьамиша.
Амай цуькверни саймишна
Чаз наз гумир чан беневша 


Рецензии