Диде. Лейла Азизова

И дуьньядал чаз виридлай
Масан я вун, азиз диде.
Ви назиквал са куьнуьвни
Гекъиг жедач,азиз диде.

Дидедин кьил гьич агъуздач
Чун къадирлу аялар я.
Ам ширин я вирт/едилай,
Чунни адан хиялар я.

Мурад я хьи чи гьар садан
Диде даим чи патав хьуй.
Аллагьди ваз сагъвал гурай,
Бахтарни ви къвалав хьуй.


Рецензии