394. Народу щастя

          На перепутті у шляхів....
          Стояла пані-Україна!
          Немало вже пройшло віків,
          Вона стояла там,єдина!

          Який ти шлях знайдеш собі,
          Щоб не стояти там в журбі?
          Щоби красота твоя,цвіла!
          Народу щастя щоб несла!

          У коханні душу щоб зігріти!
          Не оббирали щоби діти!
          Лахміття зняти,й нарядитися!
          Красой своєй насолодитися!

          Щоб незалежать,не від кого!
          Бажаю щедрості,від Бога!
          А урожаїв,на столі!
          Народу щастя на землі!
 

         


Рецензии