Пори року

Сумна плакуча осінь
Із нежиттю у носі,
А ось зима морозна
Закашляна й грипозна.
               
Ото ж хворіють люди
У всіх краях усюди
Та будуть ждати дива,
Пора прийдЕ красива.

Весна зазеленіє,
Вона це добре вміє,
А потім заквітує
Й хвороби залікує.

Вже влітку заживемо
Й здоров’я наберемо
У райському садочку
Можливо цілу бочку.
07.02.16.


Рецензии