Мо дух е са вама

Излазак сунца, тако топао,
Светлосни небо, што дише живот,
Матерњи Праирие, у којем душа верује,
Али ово је само сан који ће завршити на ивици ...

Мој руски дух покалебим,
И морам! Сваки непријатељ зна да ћемо победити! ..
Оно што људи попут мене, милиони
Ко су спремни да иду до краја! ..

Патриотизам сада постају одметници ...
Где си, слобода!?

Патриотизам мода сада фреак ...
Ми смо били лишени из куће ...

И готово било прекасно,
Устани рано ујутру ...

То више није тима, и стадо,
Тиме странци долазе ...

Неколико тамо, негде унутра,
Неко виче: "Рип!" ...

Стављање мисли
Уосталом, зар нисмо сви Мисс ...

И нека не ливада,
И нека је сунце већ сија јарко,

Ми не заборављамо да је Иарило, чији је циљ непријатеља,
Сећамо се да је стално сија сунце, Словени! ..


Рецензии