Адетар. Азизова Лейла

Вучиз чун и дуьньяда.       
Ягъазмача сад-садахъ
Вучиз девир ч/ур хьанва
Ч/алахъ тежер сад-садахъ.

Ч/ехи дидейрин, ч/ехи бубайрин
Девир гил куьз амача
Чи лезги чил, чи лезги халкь
Лезгияр хьиз амача.

Гила куьз чи лезгийриз,
Лезги ч/алал рахаз чизмача.
Дидед хатур,бубад хатур
Хан тийидайд чизмача.

Чи лезги ч/ал, чи лезги халкь
Чи лезги Адетар хуьн паталди
Чун санал хьана к/анда
Чи уьлкве хуьн паталди.
               


Рецензии