Чiтко. Я Тут

Як чітко все у молодість сховалось
Як швидко ми дорослі, і вже тут
Нам тридцять, навіть сорок літ набралось
Невже ми забуваємо маршрут?

Ніколи не повірю у прикмети
Не вірю я всім власникам казок
Те саме, що повірити в сюжети
Й зробити яду чіткий той ковток

І нас назвуть,і скажуть -Наркомани
Нас точно ненормальними назвуть
Та в справжні і реальні всі обмани
Ніколи не повірю я.... Я тут


Рецензии