Шукай свою любов
Польоту неймовірне відчуття.
Де здійснюються нездійсненні мрії,
Де серця невловиме каяття.
Вогонь - водночас лагідний й жорстокий
І невичерпне джерело натхнень.
Бажань бурхливий океан глибокий,
Що не вгаває ні вночі, ні вдень.
Шукай його. Крізь простори, між долі.
Невпинно йди за обрій і не вір
Ниттю невдах, які душею кволі.
Буденний морок їм затьмарив зір.
Облізлі крила склавши у шухлядку,
Тремтять під тінню хитких сподівань.
Для них кохання криється у статку.
Між похіттю й любов'ю стерта грань.
І тільки ти, цілований зорею
У саме серце, чисте мов роса -
Шукай свою любов, іди за нею,
Відчуй, як лід під променем скреса...
Свидетельство о публикации №116020810958