Интернетдикай баядар
Акатзавач чаз интернет,
Авурт1ани чна минет.
Гьинва электронный женнет?
Гьайиф я за ч1угур зегьмет.
Интернет заз хьана жаза,
Рагъ авачир мич1и къуза.
Шарабдикай хьана буза,
Интернетдиз ийиз суза.
Агь интернет ,чан интернет!
Бязибуру ч1угваз лезет,
Вун чап тавур хьана газет,
Деринарна зи къати дерт.
«Логин»,»пароль» ч1ур хьайила,
Зи гуьгьуьлар ч1ур жеда хьи.
Интернетди нур гайила,
Зи гуьгьуьлар гур жеда хьи.
Свидетельство о публикации №116020810663