Донбас

Мартени, шахти і заводи,
Ліси і ріки і поля,
І партизанськії походи...
Все це Донецькая земля.

Земля казкова і співуча,
Серця і душі окриля.
І на героїв так родюча
Наша, Донецькая земля.

Ці імена звучать невпинно,
Згадати їх тепер резон:
- Це Солов'яненко, Мартинов,
І видатний співак Кобзон.

Людей таких є тут немало,
Що славили наш край і нас:
- Ангеліна, Кизим, Стаханов,
Все це славетний наш Донбас.

Народ Донбасу, будь нетлінним,
Землі прикраса із прикрас.
І в поколіннях України
Квітуй століттями Донбас!

     07.02.2016г. 14:53.


Рецензии