Ранак, 28. 06. 13
Жыццёвы прад вамі ручнік" -
І сэрца трапечацца птушкай
Усе прадвясельныя дні.
"Каханнем так чэрвень расквечан,
І маршам з блакітных нябёс
Няхай жа гучаць для вас вечна
Вясельны ваш дзень і ваш лёс!
Хай свет заспявае салоўкам,
Як хораша вам, маладым!"
...Тваю ахінае галоўку
Чароўнага вэлюму дым...
Чэрвень, 2013 Ядвіга Доўнар(Кур'яновіч)
Свидетельство о публикации №116020706030
Гэты наказ трэба было б казаць маладым перад тым, як яны ступяць у дарослае у дарослае жыцце!
З павагаю,
Владимир Шиманович 2 07.02.2016 14:16 Заявить о нарушении