СMС-ка. на украинском языке
СMС –ка.
Прийшла бабці СMС – ка:
" Що ти робиш в вихідні?
Маєш шанс знайти коханця -
й відпочити з ним в ці дні!"
Бабця все це зрозуміла,
і мерщій взялась за діло:
в хаті стала прибирати,
на стіл їжу готувати,
усе тіло вимивати,
щоб в коханні побувати.
Як закінчила роботу,
лице витерла від поту,
доповзти змогла до ліжка,
де лежала її кішка,
сил хватило обійняти,
і спокійно з нею спати.
Свидетельство о публикации №116020704764