Скажи

Скажи мені, а цей світ ще існує?
Я думала, помер він вже давно.
Мені здавалося усе знайомим,
Та лід й каміння падали у вікно.

Давай, переконай мене, бо я чекаю -
Я так бажаю помилок твоїх!
Я хочу, щоби літо знов настало,
І під дощем дитячих втіх.

Я щиро вірю, все буде як треба!
Я знаю: світ цей - клоунів манеж,
Де кожен ворог другу своєму,
Та все ж чекаю насолод без меж!

Ти все ще мене хочеш переконати?
Погодься зі мною - цей світ не живе...
І хто в Долю вірить - той ризикує,
Бо ніхто не знає коли й де впаде.


Рецензии