в! д пятого м! сяця того року

травневе кохання
залишає по собі
медову в'язку тугу
квітковий духмяний відчай
яскраву сонячну порожнечу
що влаштовується з обох твоїх плечей
немов плащ здіймається над тобою
огортає міцно
тісно здавлює
аж потріскують кістки
і дійшовши до самого серця
звернувши його до себе
лишає насамоті
мовчки тліти
згадуючи ночами
тепле хвилювання
останнього поцілунку
коли ти ще не знав
що то він останній


Рецензии
Класс ..здорово..супер

Шум Ветвей   02.03.2016 00:49     Заявить о нарушении