крок

Тікає мить і знов уносить думку.
Та – знає, що вона уже забута.
І вже здаля той голос ледве чути,
Ще кличе, ще чекає порятунку.
В якомусь місці та в якомусь році
Майбутнє на дорозі, очі в очі.
Немов зупинка часу у толоці.
Назустріч крок, без зайвих заохочень.


Рецензии