Уже нiчого не болить Бурчак Ворожбянский
В рай без черевиков берут
Може я мовлю щось не в лад
С черевиками беруть в ад
А коли вони жмуть прокляти
То мабуть черти вiновати
Що тi черевики пошiли
А кожу в кiтайцев купили
Уже нiчого не болить Усмiшка
Бурчак Ворожбянский
Усе життя хвороби кляті
Його з’їдали без жалю.
Хворіли ноги, серце, шлунок…
Та все скінчилося в раю!
Мов дим розвіялись печалі,
Позаду клопоти земні.
… Ось лише білі черевики
Занадто тиснуть у труні…
Свидетельство о публикации №116020508450