море зводить

Море зводить з рахунків –
плавай, мовляв, у ванні,
з-поміж усіх дарунків
ти ж обереш цунамі,

замість руїн з каміння 
схожі бери шпалери,
замість костра горіння –
спалюй старі папери.

Будуть нові сторінки,
прийдуть майбутні роки,
труднощі як відмінки –
зміна імен. Та кроків.

 



 


Рецензии