Прыгадаю
Лес зялёны,кучаравы,
А таксама сад чароўны,
А ў садзе кветак поўна!
Пах духмяных чабароў
І рамонкаў,васількоў.
Ружы белыя цвітуць.
Хрызантэмы аж пяюць!
ГваздзікI ізноў растуць,
Розным колерам цвітуць.
Хараство наўкол такое,
Сэрцу тут няма спакою.
Гэтак дружна ўсе растуць,
Прыгажосць усім нясуць!
Свидетельство о публикации №116020403517