Мчить життя...

Мчить життя мов пір'їнка,
Так іще не бувало,
Люди весело й дзвінко,
Мов граки заспівали.
Україна сміється
Наче дряхла бабуля.
В ній "щасливо" живеться,
Всі цвітуть як цибуля.

    04.02.2016 г. 07:56.


Рецензии